Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske kände vi varandra redan då

Gnistrande vintermörker
Får mig att bada i
Spänning och nervositet
Förväntansfullhet
När jag går från stationen
Staden väckte alltid ett obehag hos mig
Men jag tycker om
Att gå till din lägenhet

Mitt halsband
Alltid i vägen
När alla kläder ska av
"Jag ska glömma det i din säng"
Tänker jag så ofta
Men jag gör det inte

Jag har svårt att avgöra
Lånar vi varandras närhet för en stund
Och lämnar tillbaka den
Dagen efter vid tågstationen
Eller kommer den följa med oss
Genom de grå januaridagarna

Kanske känner jag dig inte
Jag vet aldrig vad du tänker
Men jag kan känna av dig
Och jag tror sånt kan vara tillräckligt




Fri vers av Linnéa Sinéad
Läst 418 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-19 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanonfint!!!! Vackra känslolägen, väl beskrivna
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Sinéad
Linnéa Sinéad