Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när dumheten bedrar visheten


Fläckvis


Halkan är fläckvis

men det är inte jag, som

drattar på ändan


Den vita snön hade gömt

en isfläck som blev mitt fall

 

 




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-20 15:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hu då...hoppas det gick bra ändå...
2015-01-22

  Bo Himmelsbåge
Jaa... det är lätt att skylla på naturen,
när man själv borde ha räknat ut konsekvenserna...!
2015-01-22

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-01-21

  Anya VIP
Håller tummarna att du slipper några men. Själv försöker jag köra med broddar.
2015-01-21

  anits VIP
Det är ett lurigt väglag nu, hoppas det gick bra. Det hjälper inte alltid med broddar,man halkar omkull ändå.
2015-01-20

  ULJO
Det är lurigt nu. Hoppas det gick bra
2015-01-20

  Palett
Dags för broddar !
2015-01-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lätt att falla
på det kalla
och vi kan alla
för Din text falla!
2015-01-20

  Chawa VIP
Nämen aj... Men fyndigt och taktfast har du byggt din text. Snyggt!
2015-01-20

  Bibbi VIP
Hur gick det för Dig?
2015-01-20

  Maj-Lis VIP
Snön kan gömma lite av varje
Hoppas det gick bra
2015-01-20

    ej medlem längre
Hoppas det gick bra?
2015-01-20

    Dan Myrbeck
Ditt fall ledde i alla fall i detta fall till
en fyndig falltext.
2015-01-20

    Birgersdotter VIP
Inte kul med halka...
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP