Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barfotabarn

Virvlande, tillrande, porlande ljum

Barfotabarn i leklustens bäck

Dagen är ljus och fåran är grund

Mitt minne är ömt, mitt barfotabarn




Fri vers (Fri form) av Avå
Läst 401 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-20 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen en vacker symbios mellan ordvalen, deras ljudrytmer och känslan de förmedlar, samt fotot förstås. Gillar texten jättemycket.
2015-01-20

  Göran Gustafsson VIP
Rimmar genom metaforisk relation.
2015-01-20

  kerstin skriver VIP
får en känsla av rim fast det inte är det, kanske heter det flow. fint hursom!
2015-01-20

  surface to air
Fint!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Avå
Avå