Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är hyggligt ense med mig själv om att lystern kring min person beror mycket på att jag inte bryr mig stort om vad du tycker om en person som mig själv. Eller ens något slags alternativ till det förra.


Egentligen är den enkla lösningen




att någon som är anställd av staten, parar ihop människor med varandra antingen på en höft eller för att individerna är lika olika som en kan vänta sig av dem att de är.

Kanske skulle det vara mera intressant för oss om vi vore tvungna att anpassa oss efter varandras möjliga färdigheter från början och att vi tvangs vara utelämnade åt just varandra och inte alls kunde vända oss till staten annat än för att kunna rådgöra med ett barn om vi mot all förmodan skulle stöta på patrull.

Det är egentligen bara en sak att ta hänsyn till och det är att dela upp folket i sexuella grupperingar, så att alla som ligger på en sorts bog tilldelas medlemmar av en just sådan gruppering.

Men för att regeln alls skall kunna fungera krävs precis som i vanliga fall en grupp som är satt på undantag och det är den grupp jag själv vill tillhöra.

Det vill säga att vi inom den gruppen skall kunna göra just undantag från varje i vanliga fall förekommande regel.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-27 00:27



Bookmark and Share


  Nanna X
det är då inget förslag jag skulle stödja.
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP