Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom jag själv aldrig kommer ifråga för att vara föremål för sanningen i nedanstående text väljer jag att vara ungefär lika begriplig som en wannabe Robert Zimmerman, och mest prata istället för att 'sälja'.


Framgångens pris(ande)





Enda sättet att nå framgång
kan ibland vara att resa bort
från den plats
som anses som födelseorten,

till en plats
där ens nya framgång skall födas,
så att individen därefter
kan resa tillbaka till födelseorten

och där mottagas
som en sorts hjälta eller hjälte.
Varefter välkomstkommitténs medlemmar
själva kan uppföra pjäsen.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2015-01-24 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP