Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid avståndet

Djupet anslutet.
Befalla
drömmen,
på resan.
Bor nog
där
om några mil.
Framtidsliv.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-21 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP