Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platser

Under sömnlösa nätter,
Där endast färger avbildar min kropp,
Lika naken så som mitt sinne,
Under stjärnorna som på himlen visar upp alla de platser du varit,
Men själv står jag kvar på åkrarna,
Där minnen aldrig vissnar eller försvinner,
Det är där du lyser som starkast,
När jag blöder här i magen,
Där ingenting växer eller frodas,
Mej kan du inte skrämma,
För jag är redan rädd.




Fri vers (Fri form) av hugner
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-22 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hugner