Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjdskräck



Med samma rädsla som fågelungen
ser du ut från vårt bo
Trotsigt vill du pröva dina vingar
genom att såra mina känslor
I visshet att jag älskar
säger jag: Flyg, flyg
som fågeln
känn hur frihetslängtan
ger luft under dina vingar
Flyg
min älskade




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-04-10 00:18



Bookmark and Share


  Kaffemugg
Smärtsam men underbar... Tyckte mycket om orden-
"I visshet att jag älskar säger jag: Flyg, flyg som fågeln"
Bra!!
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP