Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Särskrivningen uppnår gång efter annan nya höjder och det vill jag definivt inte vara någon hindrare av. Hellre då påhejare, inspirerad av en mer brittiskt förekommande teaterpublik vilken gör sitt till för att intervenera.


Som passage rare sett





Just det där med hur att skatta saker
och företeelser är intressant ur rent
vardagspsykologisk synvinkel. Där det
finns en ingång eller hålighet i resten
av staketet eller

byggnaden, är det för kompisar i olika
åldrar mer intressant att blockera för
andra gående än just en sådan annars
ledig plats, som just staketet eller
byggnaden i sig

och då protest inläggs av som direkt
försökande förbipasserande ett som
'du kan dra åt helvete' på valfritt språk
kastas efter en i det fall protesten
förefaller att ogillas.

Varpå jag i fantasin drar fram en som
kulsprutepistol och mejar ner dessa
till vanligt folk förklädda busar. Ibland
har jag haft på tungan att fråga vad det
kostar att betala

i tull för att få passera, eller om deras
förening har en årsavgift jag kan erlägga.
Emedan detta förfaringssätt är vanligt
i andra delar av det samhälle vi tillhör
så många av oss.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-24 16:30



Bookmark and Share


  Palett
Din text belyser en irriterande företeelse.
Årsavgift eller 'kul sprutepistol' är bra alternativ !!
För övrigt gillar jag inte särskrivning.
2015-01-25

  Ronny Berk
en intressant text, väl värd att omläsa och begrunda ...
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP