Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på fotfäste

Jag önskar att jag kunde berätta för dig att jag försvinner ibland

Flyter runt i en inre rymd
Jag hör inte var ni säger
ser inte vad ni gör

Någonstans finns ett hopp om att hitta
Ett fotfäste, en mark
Något att ha en relation till
Men här är tomt

Jag har tappat bort mig själv
Helt och hållet
Hur kommer man härifrån?


Nu väntar jag bara
Väntar

Kanske stöter jag på dragningskraft

Det är ganska mörkt här


Väntar


Väntar




Fri vers av Linnéa Sinéad
Läst 255 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-24 21:06



Bookmark and Share


  blekhet VIP
Starkt! Hög igenkänningsfaktor!
2015-02-11

  PersonligaSusann
Gripande...
Kram
2015-01-28

    ej medlem längre
Starkt. Drabbande.
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Sinéad
Linnéa Sinéad