Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stavgång i Snöskrud

karaktäristisk vinter Sol värmer dig och de raska stegen i vinterland

Djupt besjälad i det innerliga som gör hjärtats puls vibrerande varm

Ett knaster av brustna vingar under stadig skönhets fot

En funnen melodi av naturens egna kärleksnot

En evighet av tid svunnen någonstans

Varje människas rätt till att räta upp en chans

Fördunklad ligger vinterträd, i väntan på en prunkande räd

Där ängar skall spridas blommande av vårsäd

Osmyckade tilltal i tro

Låt så föralltid solens strålar värma dig varsamt till ro

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-26 13:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna!
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP