Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt bästa

Jag försöker, tro mig
med fel å brister
vill jag mer än jag förmår

I all välmening sinar kraften till frustration
ur märgen blommar bristerna ut
besvikelsen av mitt tillkortakommande
skaver hjärtat tills munnen smakar blod

kom ni mina kära
sitt mig så nära
det är ni som är min ära




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-01 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP