Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aldrig väckts upp!

 

Jag somnade!
Och,
Aldrig väcktes upp av någon

I min skit!
Låg,
Jag i årtal och torterades

Sen dess.
Har,
Min tro på mänskligheten aldrig existerat




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2015-01-27 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP