Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs mer än gärna syskondikten Vinterland av Katinka


du är den vägen

funderingar i rummet vid fönstret
utanför vilar ett vinterland
lever vi på någons annans tid
då allting redan hänt
hur kan man rekonstruera

dåren som flyttade bort
till egentligen ingenting
gudinnan som aktivt valde att börja om
alla vägar som spruckit i mitten
alla vägar som fört mig hem
du är den vägen

kan du leva för enbart nu
i denna stunden
kanske för dig själv
kanske dela stunden med mig
i rummet vid fönstret
utanför vilar ett vinterland




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 450 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-27 16:02



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
poesi som berör.
2015-12-05

    ej medlem längre
Njuter så av dina underbart vackra ord.
2015-01-30

  Katinka VIP
Det vackraste vinterland du kan skildra, i tankar och själen.
2015-01-29

  Solitaire VIP
Här är den enda platsen, och nu är den enda tiden.
Allt annat är minnen, tankar och planer
Många tankar vaknar under läsningen.
Vackert formulerat, personligt men ändå med en giltighet för oss alla

2015-01-28

  Katinka VIP
Mycket tankar och flera perspektiv. Reflektioner. Känns som om dikten leder fram till något fint. Det är din väg.
2015-01-28

  Håkan Barck

Mycket bra skaldat!
2015-01-27

  Tess74
Fint fint!
2015-01-27

    ej medlem längre
Mycket vackert skaldat ...
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike