Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRAMTRÄDANDE REPRESENTANTER FÖR SVERIGES RIKSDAG UTTALAR SIG

om de nidingsdåd som Hitler och nazisterna

utförde under andra världskriget, men

glömmer att de själva har oskyldigt

blod på sina händer,


av över en miljon i moderlivet

dräpta, oskyldiga

barn.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 121 gånger
Publicerad 2015-01-27 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld