Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Njutningslysten

En undrande värld där din betraktelse är helig, orörd

En kunglig spira av din makts tyglar

En själs tysta civiliserade utpost

Njutningslysten genom vallmofärd

Köldkulor som vinit likt spön i backen

En gåshud av rytterlig rätt. Kort klätt.

Trängtar stockvedsbrasan

-Hade hon blott värmen där

Famnen brinner i en fröjd av vemods besvikelser

 

Löv

möts och skiljs

Sprids

för vinden

Stoltheten kämpar med och gråter.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-28 21:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en underbart uppställt alstring, snyggt, de tu inledande meningarna sätter perfekt start
2015-04-28

  Lars Hedlin
Bra och känslofylld!
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP