Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formad styrka

Blundar in i min själ
letar rum
att vara
uppfylld av känslor
i frihet

jag håller i mitt sinne
försöker hitta min väg
i tankegångarnas labyrint

Vet att jag kan forma
väggarna
framför mig

försöker att låta bli

vill äntra öppna ytor
utan låsta dörrar

jag vet att det är lätt
att tappa nycklarna
bli kvar
där man inte längre
borde vara

försöker finna mig
utanför min kapslade kropp

se allting utifrån
men på samma sida

perspektiv

anta möjligheter
med energin
jag ger mitt inre
med tankarnas samlade liv

nu.
jag.
här.

framåt.






Fri vers av alisan
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-28 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alisan