Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte en känsla mindre

än den första doften av ren kärlek.
Den innerliga känslan av hetta,
med sommar äng i sinnet.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-30 10:44



Bookmark and Share


    Tea Alex
"än den första doften av ren kärlek."

Hur doftar kärleken? Svårt att beskriva, ändå vet vi precis.

2015-04-13

  Lars Hedlin
LIKE IT A LOT!
2015-02-01

    ej medlem längre
Mmmm, yes!!!
2015-01-30

  Rise Little One
Strålande vacker!
2015-01-30

  Tabac VIP
Hmmmm vacker!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP