Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångat liv

om jag säger som det är

Om jag säger att jag älskar dig så jag inte längre kan andas

Att tiden bara är en gång

Den vi vandrar genom våra veners brinnande sång

 

Ger du mig luft

Ger du mig frid

 

Elfenbens strid i mina skinnband

Hetsliv i lavors märkta hål

Hur skall du någonsin förstå

Du är kung och jag är skrå

 

Om jag säger allt om allt i våra ord om det vi gör

Om jag fortsätter älska dig efter alla stjärnors död

Tror du inte att iallafall någon av oss blir hörd.

Ser oss segla ut över röda levande hav

 

Fångat liv

Ändlös strid

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-03 13:14



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Mmmm...I like!
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP