Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj !


Den småspiksvassa

snön hamrar mot kinderna

utan bedövning


Fåglarna hukar, längtar

som jag till bättre tider




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-30 13:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättebra.
2015-03-03

    ej medlem längre
bra tanka!
2015-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
Vi går mot rätt håll i alla fall... passande tanka...
2015-02-02

  Monika A Mirsch VIP
Hela tankan allt igenom sylvassa iskristaller - uppfriskande läsning!
2015-01-31

  Chawa VIP
Välfångad känsla och tanka! Förstår både fåglarnas och din längtan...
2015-01-31

    ej medlem längre
Jag kan riktigt känna ... stackars natur!
2015-01-30

  ULJO
Väl fångat och längtar till våren gör vi lite till mans
2015-01-30

  anits VIP
Så träffande och bra beskrivet på den vassa snön som kommer ner. Den upplevde jag i går när jag gick hem i från Alba, det gjorde riktigt ont i ansiktet,
2015-01-30

    Dan Myrbeck
Träffande beskrivning.
2015-01-30

    ej medlem längre
Vi längtar nog alla efter våren nu efter denna mörka vinter.
Och snöyra med blåst är otrevlig att vara ute i...
2015-01-30

    Birgersdotter VIP
Vintern är härlig men inte när den uppträder så där..aj aj ...
2015-01-30

  Anya VIP
Du fångar den där vassa snön så bra... fast jag gillar vintern gillar jag inte det där "småspiksvassa". Ett superord.
2015-01-30

    ej medlem längre
Bra tanka!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP