Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet måste falla först...

 

 

 

För att få se regnbågen

 

måste regnet falla först

 

Jag behöver min regnbåge nu...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 235 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-31 15:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra ...Kram
2015-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Skickar en solstråle!
2015-01-31

    ej medlem längre
Det är inte alltid så...

Ibland, dyker den upp lite
senare!
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman