Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som magik

Du är det bästa
Ja för det mesta
Du är som en kur
När jag behöver en lur
Du är så bra så mitt hjärta exploderar
På dig jag spenderar
Du kommer i olika stilar
Det är som om någon skjuter mot mitt hjärta pilar
Du är som magik
Min musik




Bunden vers (Rim) av jull.i
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-31 17:30



Bookmark and Share


    ryttarinnan
vackert
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

jull.i