Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara kunde förklara



Din puls
Jag känner den
Genom huden som täcker din hals
Jag andas luften som är närmast dig
Den som alltid smakar bäst

Jag älskar dig
Och jag kan aldrig förklara
Hur mycket
Eller att det känns som att jag ska gå sönder inuti
Varje gång jag blir såhär lycklig




Fri vers av Linnéa Sinéad
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-01 17:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såååå skimrande fin!!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Sinéad
Linnéa Sinéad