Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åååå


T rängsel

Trängsel

Ovan vid
den
Ovan vid T-bana

Mannen bredvid flyter ut
och
in i mig

Rörelse

Han

ska

Ja!!

gå av

Äntligen!

Men han
åtrar sig

bara

där

Blir

Kvar

Går väl inte
Får man väl inte

Löftet irriterar
mest

Han var ju i princip borta!
Sitter nu på övertid!!

Jag måste kämpa för att inte knuffa bort honom

Ååååå
Åååååå



Nu när han faktiskt går av saknar jag lite intensiteten

Sammanstötandet

Samarbetet i nötande

Nu passar det att gå
Nu
när jag vant mig vid att hata dig

Ååå

Just då kommer en Prasslare å sätter sig
bredvid mig





Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-02 09:48



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Hahaha ja så det kan vara!
2015-05-01

  Magdalena Eriksson VIP
HAhahah urban svettning ! Asbra beskrivet.
2015-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2015-02-02

    Lena Söderkvist VIP
Åh, vad jag känner igen det. Kan lägga till att mobilfan alltid ringer i det här läget.
2015-02-02

  Connie
Gillar din humor i både ord och bild!
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP