Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let it be?

Det gudomliga i att ignorera jävelskap,
men i längden funkar det kan ske inte.
Eller?




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-01 11:44



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Gravdjup frågeställning jag själv aldrig blir klok på. Reagera...inte reagera.....agera.....
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP