Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prigogin

Vattenvirvlarna virvlar alltid i samma riktning,
som en duktig kö,
som gäss på väderväg,
eller oron om morgonen.




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-14 06:04



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Vilken träffsäker liknelse med oro

2024-05-16

  Yrre VIP
Så fint beskrivet av ontet
2024-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP