Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skelettet

Utan plan kliver jag upp
Står på kallgolvet
Inte ens tvekan
Rör mig inte ur fläcken
Tänker att detta är något nytt
Tittar men ser inget
Öronen lediga de med
Bara benen jobbar lite
Och skelettet förstås, den sista bastionen




Prosa (Novell) av Mats Edin VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-10 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP