Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lampans ironi

lampan består av olika virkade rutor
rutorna har olika storlekar
varje ruta representerar ett mönster


lampan består av olika rutor
en del stora och mäktiga
de flesta små och hjälplösa


lampan består av olikheter
den har intagit en rund form
men den lyser sällan


lampan ser nästan ut som vår värld.




Fri vers (Fri form) av N.N.
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-02 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

N.N.