Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKYDDSLÖSA YARA 8 ÅR BRUTALT MÖRDAD

på samma sätt är det med IS fångar

som värnlösa dödas inför

världens ögon


och så är det också för över en miljon

skyddslösa barn som dödats i

moderlivet här hemma

i Sverige,


men det sker i det fördolda, bakom

ett skynke som heter "abort"

och inte ens Guds Ords

tjänare, träder upp

till deras


försvar, det försvar och den rätt

som Guds Ord ger dem: vi

har alla deras blod på

våra händer.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 88 gånger
Publicerad 2015-02-04 09:29



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Det är vårt lands lag, i strid mot Guds lag: "Du skall inte dräpa", som gjort att många, 30 - 40.000 barns föräldrar, väljer att dräpa sina barn. Mvh/S-E
2015-02-04

    Lars Gullberg
ja herre Gud har du besökt gravarna och lagt ditt några blommor till de ofödda mördade ? Har mördarna fått sina straff det måste gå massor med mördare lösa kvinnor som mördat sina foster Sven
Vad vill du ge dom för straff ? Livstid ? är väl ett rimligt straffvärde
Fast egentligen är det väl gynekologerna som hållit i vapnet
Ja ha det där lagligt ? men då är det inte mord för mord är ju olagligt hur kan det komma sej
är Hela detta landet en psykopatisk mordmaskin Sven ?
Som IS...

Med vänlig hälsning Lars
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld