Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gatlyktas kärlek


Den gatan

Jag såg dig där på andra sidan gatan där du stod.
Jag såg dig där på andra sidan gatan när du log.
Jag såg dig där på andra sidan gatan när du dog

Jag stod här på andra sidan gatan när du tittade på mig.
Jag stod här på andra sidan gatan när du blinkade hej.
Jag stod här på andra sidan gatan när bilen tog dig.

Vi stod vid gatan båda två och såg på varann
Vi stod vid gatan båda två och vi fann varann
Vi stod vid gatan båda två när du försvann.

Jag lämnar aldrig gatan för jag väntar på dig.
Jag lämnar aldrig gatan och är fast varje dag.
Jag lämnar aldrig gatan för det var där jag fann kärlek.
Jag lämnar aldrig gatan för det var där jag förlorade den lika snabbt.




Fri vers av RetartedSeal
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-04 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RetartedSeal

Senast publicerade
Borta
Japp..
Den gatan
* Se alla