Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAXAT FRÅN BOKEN OFREDSTIDER

"BARNENS FÖRÄLDRAR

Hos Jesus kan föräldrarna få förlåtelse och sann frid.
Det finns en gränslös, Guds förlåtelse i Jesu Kristi
försoningsdöd på Golgata kors.

Där dog Han för våra synder; för människans alla synder:
Han tog skulden och straffet på sig. Vid Jesu kors får
den som vill, uppleva gudomlig förlåtelse och frid:

Där lyfts skuldbördan av. Där, vid Golgata kors,
öppnas himlen också för barnens föräldrar.

I himlen, det eviga hemmet, hos Gud som är kärleken,
får de bo tillsammans med sina barn, för alltid.
Ingen skall kunna skilja dem mer.

Där, i himlen, är allt förvandlat. Våra fel och brister
finns inte mer. Vår tro på Jesus har slutgiltigt
förvandlat oss till hans avbilder:

Likt blomman som vuxit ur ett frö,
och en dag står i fullkomlig blomning!

Då skall inga tårar finnas mer och ingen sorg
över synden. Allt är fullkomnat".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-04 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld