Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRISTENHETEN HAR OMFORMAT KRISTENDOMEN

som de själva vill ha den: att Gud är snäll

och Jesus är ännu snällare, så det

ordnar sig säker också för dig

som lever i synd:


det finns ingen smal väg och trång port

som leder in till himlen, och som

få går fram på, som JESUS

säger.


I vart fall predikar man inte det,

då Kristenheten verkar veta

bättre än så.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 90 gånger
Publicerad 2015-02-04 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld