Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Du skall inte dräpa".


MÅNGA ABORTERADE BARN HAR INGEN GRAV MAN KAN GÅ TILL

de är brända som sopor,

abortavfall:

Jer. 19:5 "och eftersom ni har uppfyllt denna
plats med oskyldigt blod och byggt Baals-höjder
för att där bränna upp era barn i eld".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-04 22:49



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Du vill att människor skall gå evigt förlorade. Mvh/S-E
2015-02-05

    ej medlem längre
S-E, du har förlorat din medmänskliga själ som kristen. Jag lämnar dina texter hädanefter.
2015-02-05

    Sven-Erik Sköld
Så att helst ingen skall gå förlorad.

JESUS: "Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ".

Mvh/S-E
2015-02-05

    ej medlem längre
Tycker man borde bränna upp skittexter.
Och börja hos Dig.
Ge dig nån gång! Vem skriver du för?

2015-02-05

    Sven-Erik Sköld
Som säger emot Lagen: "Du skall inte dräpa". Mvh/S-E
2015-02-05

    ej medlem längre
Din Gud säger Ja till abort och det är sant. Du kan få fem bibelställen från Gamla testamentet.
2015-02-04

    Sven-Erik Sköld
Du får kalla det vad Du vill, men sant är det. Mvh/S-E
2015-02-04

    ej medlem längre
Poesi?
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld