Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tradition

se, det är så vackert
att livets tradition är så
att inga problem i världen
stannar här för evigt i livet..

och jag är glad
att även du..
kommer gå din väg en dag,
ur min bekymmer lista..




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 186 gånger
Publicerad 2015-02-05 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS