Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Endless is nothing

du gick och jag förstod
att allt har sin egen gräns
som den där evigheten
som kom med vissa löften

du gick och jag förstod
att i livet betalar vi
inte bara för egna misstag
men även för andras!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-14 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS