Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Det som ingenting var det utvalde Gud, för att det som någonting var skulle komma på skam, för Han ville inte att något kött skulle kunna berömma sig inför Honom".


GUD HAR LOVAT SIN KRAFT

över kraftlösheten, över "dem som

ingenting är". De som inte

räknar med sig själva,

sin egen förmåga.


Gud träder inte fram genom

dem som är starka i sig

själva, som räknar


med sin egen kraft

i någon form.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-06 00:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, i svagheten är vi starka säger skriften! Å vi får samla oss i ödmjukhet
Å skrida fram i en dikt som kanske frälsar!
2015-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld