Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÄLSNINGENS ENKELHET, SAXAT FRÅN BOKEN OFREDSTIDER

FRÄLSNINGENS ENKELHET

Problemet med frälsningen, räddningen i Jesus Kristus,
är att det är så enkelt, att få uppleva den. Den passar därför
inte människans högmodiga sinne.

Gud har gjort vår eviga räddning, frälsning, så enkel
och lättfattlig, att ett barn kan förstå hur man blir det.

Rom. 10:9-10
ty om du med din mun bekänner
att Jesus är Herre, och i ditt hjärta tror
att Gud uppväckt honom från de döda,
skall du bli räddad.

Ty genom hjärtats tro
blir man rättfärdig,
och genom munnens bekännelse
blir man frälst.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-06 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld