Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM ÄN EN YNKRYGG TRÄDER UPP FÖR SANNINGEN

har han/hon Gud Den Allsmäktige,

Sanningen Själv,

med sig,


och det är mer

än nog.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-06 14:13



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det är nog bara en s.k.kristen som i dag ännu använder ordet "ynkrygg".
2015-02-09

    Sven-Erik Sköld
Tack för tipsen, men engelska är inte min bästa gren.. Mvh/S-E
2015-02-06

  Göran Gustafsson VIP
Har med intresse tagit del av din skrift "Ofredstider": Om du är öppen för intryck från andra källor kan jag rekommendera boken :

The Future Testament
The Church of Yahweh

2015-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld