Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sent på natten...


ingen frulle.

ingen får frukost på 4 och en halv timme
och jag googlar magsår som jag trodde det hette; \"ulcer\"
och möts av folk med hål i fötterna.
det är klart, jag har väl kanske lite skavsår också.




Fri vers av Rickard Vulpes
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-04-10 20:25



Bookmark and Share


  Zara VIP
"och möts av folk med hål i fötterna.
det är klart, jag har väl kanske lite skavsår också. "

- poesi!

/Z
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Rickard Vulpes
Rickard Vulpes