Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 Kon. 18:21 "Och Elia steg fram inför hela folket. "Hur länge vill ni halta på båda sidor? Är det HERREN som är Gud, så följ honom, är det Baal som är det, så följ honom. Och folket svarade honom inte ett ord"


GUD HAR SÄNT MIG I FÖRSTA HAND TILL PINGSTLEDARNA I SVERIGE

Ledarna för den rörelse jag själv tillhörde, alltifrån

Norris Lefflers, Sten-Gunnar Hedins och

Jack-Tommy Ardenfors tid,


till och med vår nutid, med Pelle Hörnmark

som den främste ledaren för samfundet

Pingst, Pingströrelsen.


Ärendet har gällt -och gäller våra ofödda barn

som dödas i moderlivet, som är en sådd av

blod, som kommer att ge vårt land

och folk en skörd av blod.


Därför boken OFREDSTIDER, som handlar om

detta, denna sanning. Den kom ut i december

1991. Det jag mött är det som också mötte

Elia på berget Karmel: idel tystnad:


Mumifierade präster. De som skulle

kunnat rädda vårt land: "landets

sköldar".





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-07 05:54



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Larm om orostider och världens undergång (Apokalyps) har regelbundet återkommit ända sedan Jesus vandrade på denna jord, och även inom andra trosföreställningar.
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld