Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


I REINKARNATIONENS NAMN

Paradiset !  himmelriket  och  sju  baderskor  som
väntar  självmordskandidanterna,  är  i  realiteten
endast ett rädslans dödsångest inför  vad  som ver-
kligen tilldrar sig efter livet, för  att  suggerera sitt
medvetande  om  ett  annat  öde   istället   för  den
nakna sanningen av att  maskar och larver  komm-
er  att  gräva  sig   in  i  tunnlar  av  den  materiella
kroppen och förvandla människans  kvarlevor  till
just  "mask"  så  av  mask är du  kommen till mask
skall du åter varda,i reinkarnationens namn amen !
men  den som  har  tur  blir  kanske  uppäten av en
fågel och får vingar att flyga omkring i himmelriket.
                                         *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-07 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP