Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu äger jag inte vare mig hund eller katt och några sådana djur äger heller icke mig. Eller ens tillträde till festen.


Ekivok liten historia (läses helt på egen risk)




För den som är van att gå upp redan vid fem
är det sovmorgon att behöva vakna till sex.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-07 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP