Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN KRISTENHET SOM APPLÅDERAR FALSKA LEDARE

sådana herdar som frågar mer efter eget välbefinnande

än efter fårens, en kristenhet som kastar sten

på Guds sändebud.


En sådant folk får det man

frågat efter: att bli

bedraget.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 147 gånger
Publicerad 2015-02-07 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld