Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöken

Jag gläntar på dörren
ljuset visar
britsar, jordgolv
trasiga bräder,
mörker.
Bilder flimrar förbi
stirrande sorgsna ögon
skräck, dödlig skräck.
Jag står still,
backar tillbaka.
Jag vågar inte gå in.




Fri vers av Shifra
Läst 95 gånger
Publicerad 2015-02-08 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra