Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny mark

Känner en styrka
bryter ny mark
känner hur rodret är mitt
ser i backspegeln
vad jag uträttat
hur jag utmanat mig
Med stolthet seglar jag vidare
mot nya marker som fyller min kappsäck.







Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2015-05-16 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP