Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS VÄG FÖR SVERIGES FOLK!

GUDS VÄG, OCKSÅ GÄLLANDE SVENSK KRISTENHET,
MED SINA LEDARE I TÄTEN:

"Så gå nu in och skriv detta på en tavla, som må förvaras bland dem och skriv det i en bok (boken OFREDSTIDER) så att det kan förvaras i kommande dagar, alltid och evigt.

Ty det är en gensträvigt folk, trolösa barn, som inte vill höra HERRENS Lag ( Herrens Ord) utan säger till siarna: "Upphör med era syner" och till profeterna: "Profetera inte för oss vad sant är: tala till oss sådant som är oss välbehagligt, profetera bedrägliga ting; vik av från vägen, gå åt sidan från stigen, skaffa bort ut vår åsyn Israels Helige".

DETTA - SOM SEDAN 1991 ÄR UPPTECKNAT I BOKEN OFREDSTIDER - ÄR GUDS OPOLITISKA FRAMTIDSVÄG FÖR SVERIGES FOLK, MED KRISTENHETEN OCH DESS LEDARE. GUDS DOM BÖRJAR ALLTID PÅ HANS EGET HUS, PÅ HANS EGET FOLKS NONCHALANS MOT HANS ORD, HANS TILLTAL.

Hab. 3:6 "Han vandrar de vägar han
fordom gick".

Hes. 18:25 "Men nu säger ni: "Herrens
väg är inte alltid densamma". Hör då, ni
av Israels hus: Skulle verkligen min väg
inte alltid vara densamma?

Är det inte istället er väg som inte alltid
är densamma?"




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-09 12:51



Bookmark and Share


  Hermonius
“If you can see your path laid out in front of you step by step, you know it's not your path. Your own path you make with every step you take. That's why it's your path/.../If the path before you is clear, you're probably on someone else's.”

-Joseph Campbell
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld