Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DU KOMMER MED ETT BUDSKAP FRÅN GUD

till Sveriges folk, och jag skulle ge Dig ett råd,

så vore det: räkna inte med stöd från

predikanterna, Guds tjänare!


De sover och vill fortsätta

med det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-10 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld