Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en djävul

Morgontimmen inledes
med en kyss
fuktiga läppar
varma smekningar
över naken hud

en tyst viskning
från din vackra mun
jag älskar dig
jag blir varm
njuter av att älskas
men bara i sekunder

känslan förvrids snart
till vemod
Du behandlar mig så bra
älskar mig villkorslöst
Och jag
förbannade jävla jag
bara sviker dig

Det är en ny dag idag
men dagen sviker
som jag bedrar
jag hatar dagarna
jag avskyr mitt jag
som bedrar
en djävul
det är jag

Du är så perfekt
vacker och ärlig
tar hand om mig
älskar mig
Du har en plats i himmelen
Jag har enkelbiljett
ner motsatt håll

jag önska att jag vore
som dig
som alla andra
där finns inget vackert
inget älskvärt i mig
jag är en djävul
tänd eld på mig
låt mig brinna upp
orkar inte mer




Fri vers av kungfutofu
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-10 08:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är en gudinna
ock så bör du bli behandlad, betraktad, samt uppskattad
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

kungfutofu
kungfutofu