Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Darrar av ensamheten

 

Och,

När jag öppnade dörren till min lägenhet och gick in

Blev jag så vettskrämd

 

Darrade!

 

En man,

Log död i min säng i flera år

Stinkande och ruttnande

 

Det var jag själv som log död i sängen!

 

?

?

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2015-02-10 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP