Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PREDIKANTERNAS TALANDE TYSTNAD!

Predikanternas tystnad inför massmord

av ofödda barn i moderlivet, talar

om för oss, att de är "bågar som

sviker i bågskyttens hand".


Hur många kan tänka sig JESUS

stå tyst inför denna skriande

orättfärdighet?


Men Hans tjänare gör det:

det bevisar de själva,

deras tystnad.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-10 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld